De Jogger. de duivel verkocht zijn ziel aan mij

De Jogger.

1.

het is een stralende dag en ik ben op een missie vandaag. Na een kleine opwarming van rekken en strekken, stop ik mijn staart in mijn jogging broek, en begin ik rustig richting mijn bestemming te rennen. De vogels fluiten en de vlindertjes dwarrelen vrolijk in de rondte. Het is heerlijk om zo langs het water in het zonnetje de dag te beginnen met een klein beetje beweging. Na het bruggetje naar rechts voorbij de kleine jachtwerf van het dorpje. En als ik langs het kleine haventje ren stop ik even bij het restaurant achter de keuken om dat daar 2 tieners zitten te vissen. Al wat gevangen jongens, vraag ik, als ze geschrokken hun hoofd mij richting draaien. Zie ik dat de grootste van de 2 een pakje tabak in de struiken gooit. Een kleine paniek zie ik bij ze opkomen, en vraag plagend of ze een vuurtje voor mij hebben. Euh nee nee wij roken niet hoor, we zitten hier alleen maar te vissen. Ik weet wie ze zijn, en vraag ze naar hun kleine broertje.

Lees hier het verhaal verder; de duivel verkocht zijn ziel aan mij

kom maar

Gepubliceerd door project33rudi

pfff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: