Spaanse Oorlog, Professionele klootzak. De duivel verkocht zijn zeil aan mij .

Lees de verhalen

De duivel verkocht zijn zeil aan mij . Professionele klootzak.

Spaanse oorlog

1.

Het is warm als ik een grote hap uit mijn broodje frikadel mayo op het terrasje van een Hollander met een snackbar in zuid Frankrijk neem. Nou zou je denken dat als je in het mooie zuiden van Frankrijk woont, je het liefste zou willen genieten van al die lekkere gerechten die ze hier serveren. Nou kan ik je vertellen dat als ik 2 en een halve kg ben afgevallen van de stress en bullshit die ik veroorzaak en tussen mijn oren heb. Een lekkere vette hap uit een Nederlandse snackbar een goede aanrader is om een klein beetje gevuld en voldaan verder te ploeteren. Ik ben moe en heb de laatste weken niet echt uitgerust geslapen.

lees hier verder Spaanse Oorlog Professionele klootzak.

Gepubliceerd door project33rudi

pfff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: