Oude demonen. De duivel verkocht zijn ziel aan mij.

1.

Al twee dagen zit ik achter de stalen luiken van mijn atelier wat in de stadsmuur van dit prachtige pittoreske zuid Franse dorpje is verstopt. En zet ik nadat ik buiten wat hoor het geluid van mijn computer uit. Nerveus kwaad en paranoia voor wat ik denk dat er misschien staat te gebeuren. Honderden verschillende scenario’s schieten door mijn schedel, en ze eindige allemaal niet zo goed als ik had gedacht. Gelukkig was het mijn buurman maar die een kleine smederij een paar deuren verder in de stadsmuur vlak bij de toren heeft. Een diepe zucht, en ik kijk en luister weer naar alle narigheid die in de wereld op dit moment aan de gang is. Alle nieuws zenders, journalisten en politici praten iedereen grote angsten aan. We raken nu heel snel al onze vrijheden kwijt, door en virus dat over de aarde is uitgestrooid. Dat virus heet corruptie en zal naar mijn idee meer verwoesten dan alleen onze gezondheid. De wereld is failliet en we worden voorgelogen door politici en medische industrie.

hier het verhaal verder lezen thedevilsoldhissoultome.com/dutch/

Gepubliceerd door project33rudi

pfff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: