Kijk “hem” dan zitten joh. De duivel verkocht zijn ziel aan mij.

Kijk “hem” dan zitten joh.
1.
kijk hem dan joh, net zijn jonge vrouw en twee kinderen verlaten omdat zij hem had bedrogen. Het lijkt wel of hij zo van een Schlagerfestival af komt lopen, met zijn opvallende bloesjes, gilettje een krullenbol en met een snor op zijn lip. Hij begint een afbouw bedrijfje, rijd rond in een BMW en denkt dat de hele wereld van hem is. En maar feesten duur eten en uitgaan, en in kroegen rondhangen. Sjonge jonge wat een patser in zijn duren pantalons, blouses en gouden sieraden. Kijk dan naar die belachelijk grote gouden oorbellen in zijn oren, hij lijkt wel een piraat. Kijk nou dan maar weer eens, weer nieuwe dingen en een ander uiterlijk. Nu denkt hij weer dat die Tony Montana is of zo. Kijk dan met wie die allemaal rond hangt, hé wacht eens even, die persoon ken ik toch ergens van ? Kijk hem dan, hij parkeert zij auto voor de deur achter een rood wit lint, en hoeft niet eens in de rij van die nachtclub te staan, de uitsmijters laten hem gewoon zo via de vip deur naar binnen. Kijk hem dan zitten aan die tafel joh, daar tussen al die grote gevaarlijke jongens.
2.

hier het hele verhaal verder lezen thedevilsoldhissoultome.com/dutch/

Gepubliceerd door project33rudi

pfff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: